tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tunnustus ja arvontavoitto

Tänään sain oikein tuplasti iloisia yllätyksiä, jotka tulivat ihan tarpeeseen ikävän viikonlopun jälkeen. Aamupäivällä tipahti postiluukusta Hiirulaisen majan Hiiriemon lähettämä suloinen arvontavoitto. Pakettikin oli niin sievä, että oli sääli repiä se auki:) Taitavat lapset saada kesään mennessä pikku puutarhaessut tai parveke-essut, kun meillä ei muuta puutarhaa ole... Olen jo vähän kankaitakin sillä silmällä katsellut. Laitan kuvia, kun vaan olen ehtinyt ompelemaan.

Pienen kukkaron pidänkin varmaan itse! Lompakkoni kolikkotasku hajosi juuri, joten tämä voitto sattui enemmän kuin sopivasti minulle. Kiitokset Hiiriemolle!

Illalla tuli sitten toinen yllätys, tunnustus, jonka sain Idyllin Marialta. Suuri kiitos sinulle! Haluaisin laittaa sen eteenpäin Kesäkukan elämän Kesäkukalle sekä Prinsessa ja auton Anrinkolle.


Terveisin,
Ilona

7 kommenttia:

 1. Onnittelut! Ansiosta kyllä tunnustuksen sait!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Ilona, sanoistasi!
  Minulla on välillä vähän surukin puserossa, kun en ehkä koskaan tule sitä tytöntylleröä saamaan. Vaaleanpunaisesta pidän kovin, mutta vähemmän sitä tulee pojille laitettua.
  -Ehkäpä voisin tosiaan rueta ajattelemaan uudelta kantilta, että ei se rippunen vaaleanpunaista poikienkaan maailmassa pahaa tee. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva palkinto ja sopivasti surullisen viikonlopun jälkeen päivää piristämään :)

  VastaaPoista
 4. Maria sinulle piti vielä vinkata, että käypä kurkkaamassa Hiirulaisen majan Hiiriemon tekemää tilkkupeittoa. Sekin tuli pojalle ja siinä on vaaleanpunaista ja ruusuja! Kyllä pojatkin tarvitsevat elämäänsä hempeyttä:)

  VastaaPoista
 5. ihana blogi sinulla. luen enemmän ja paremmalla ajalla lisää :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ilona <3 (minä ihan punastun...)
  Sinä olet kyllä tunnustuksesi ansainnut! :)

  VastaaPoista
 7. Vau mikä hellyyttävä palkinto! Ihana! Sinulla on täällä vaikka mitä muutakin ihanaa katseltavaa, taidan pyöriä liian tiukasti aina samoissa blogeissa - pitää näköjään laajentaa näköaloja tai jää paljosta paitsi... :)

  Vastaan nyt samalla blogissani myynnissä olleeseen kylttiin liittyen, että se on sinun jos sen edelleen haluat. Laitan sinulle s-postia tässä viikonlopun aikana - ok?

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista