torstai 16. heinäkuuta 2009

Kesäiset retromekot!

Pistäydyin ihan ohimennen Turun keskustan Pelastusarmeijan kirppiksellä ja katsokaa, mitä käteeni tarttui! Kaksi ihanaa kesäistä froteemekkoa:) Toinen on 98cm ja toinen 110cm ja hinta oli huimat 2€/kipale..., joten pitihän ne molemmat saada. Isompi sopii sitten vuoden tai kahden päästä...

En tiedä, ovatko ihan oikeasti retroja vai uudistuotantoa, mutta mielestäni aivan huippusöpöt. Lisäksi olivat täysin ehjät ja tahrattomat. Menevät sitten talvellakin legginsien ja pitkähihaisen kanssa tunikana:)

Sain muuten ommeltua uuden - tällä kertaa sopivan kokoisen - hatun Fannille:)


Aurinkoa toivotellen,

Ilona

8 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoiset mekot!
  Hyviä löytöjä todellakin:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun söpöt mekot! Mulla on ollut itsellä vastaava turkoosimekko. Luulen, että nämä ovat uustuotantoa, koska muistaakseni ennen koot menivät kymmenensentin välein.

  VastaaPoista
 3. Froteevaatteet on ihania lapsilla, silittamatta siisteja ja muutenkin mukavia:) Meiltakin niita loytyy.

  VastaaPoista
 4. Mahtava löytö! Väri on tosi herkku ja malli kiva. Frotee on kätevä ja lämmin materiaali.
  (Vähän olen tuumaillut, jos appiukon varastoista pyytäisin ohkasen 70-luvun froteepeiton, turkoosin, uudelleen ommeltavaksi... Mitenhän tuo menis? :) )

  VastaaPoista
 5. Upeat mekot! Ainakin 90-luvulla oli Piccolino-merkkisiä lastenvaatteita, joten ihan aitoa retroa eivät taida olla, mutta upea löytö siltikin!

  VastaaPoista
 6. Heippa vaan:) Ajattelinkin, että nuo mekot ovat varmaan 80-90-luvun taitteesta. Tuo niskalapun fontti ja väritys viittasivat siihen suuntaan. Vielä neiti ei mekkoa ole suostunut pukemaan, meillä kun eletään aivan hirveää uhmaikää!!!

  Maria, tuo turkoosi frotee kuulostaa tosi herkulta!

  VastaaPoista
 7. Mulla oli 1997 tuommoinen paitana, joka oli Anttilasta ostettu... Liekö sitten siltä ajalta nuokin...

  VastaaPoista