tiistai 21. heinäkuuta 2009

Korin uudet vaatteet

Asumme kolmiossa, minä ompelen -paljon - ja arvatkaas, missä säilytän kankaitani... No olohuoneessa. Olen yrittänyt keksiä niille jos jonkinmoisia säilytysratkaisuja, mutta koska olen kangashamsteri, vaivaa ainainen tilanpuute. Ostin Kodin1:stä tuollaisen suuren valkoisen korin, johon päätin saada mahtumaan kaikki vaaleanpunaiset kankaat. Korissa oli vain yksi ongelma ja se oli tämä:


Tuo alkuperäinen siniraidallinen merihenkinen kangas ei lainkaan sopinut meille tänne kotiin, joten hyllystä yksi wanha lakana ja ompeluhommiin:) Ja niinpä kori sai viikonlopun aikana ylleen vähän hillitymmän asun kauniilla käsintehdyllä pitsillä ja monogrammilla.

Huusin myös huuto.netistä viikonloppuna meille tuollaisen pienen lasten pöydän ja pinnatuolin 70-luvulta. Ajattelin, että se sopisi piirustuspöydäksi ja yhteishintakin oli vaivaiset 8€!

(Kuva lainattu huuto.netin myynti-ilmoituksesta.)


Viime yön vietinkin sitten autotallissa maalailemassa ja korjailemassa puuliitoksia. Vielä ei setti ole valmis, mutta hyvällä mallilla. Pöytälevyn päätin uusia kokonaan, sillä alkuperäinen lastulevy oli jo kupruillut aika pahasti. Laitan sitten lisää kuvia kun kalusteet ovat valmiit!

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa!
Ilona


10 kommenttia:

 1. Minä haikailin noita samoja koreja, mutta mies esti aikeeni. Noin siitä tuli aivan hurmaava!

  Jännityksellä odotan kuvia kalustosta!

  Saithan sähköpostini, kun vihdoin sain sen purkin koon mitattua?

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kotona tollanen pinnatuoli, siinä on mikin kuva! :D

  Me asutaan myös kolmiossa ja kankaiden hamstraaja tämäkin..heh..säilytän omiani olkkarin kirstupöydän kätköissä, mutta nyt sinne ei mahdu läheskää kaikki joten samaa pohdin täällä..

  VastaaPoista
 3. Nyt kori näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Vekarus, sain meilisi, olen näköjään unohtanut kuitata sen... :(

  Pieni Lintu, yleensähän noissa tuon ajan pinnatuoleissa onkin juuri joku kuva, eikä sellaisia sitten oikein raaskikaan maalailla yli. Tämän voi hyvällä omallatunnolla sutaista uudella värillä, kun ei kerran mitään kuvaa ollutkaan:)

  Mulla nuo kankaat ovat koreissa ja kaapeissa ja vaikka missä ja olohuone näyttää aivan varastolta/ompelimolta... Kyllä olisi ihanaa saada työhuone tai edes vaatehuone, jonka voisi valloittaa ompeluksille!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuosta korista tuli!!!!!
  Tykkään kanssa vanhoista lakanoista. Niitä vaan ei meillä vielä ole...koko ajan niitä etsin. =) Joku ehtinyt mua ennen joka kerta...
  Tuo lapsen kalustesetti on suloinen. Ja tulee varmasti ihan täydelliseksi käsittelysi jälkeen.
  Siitä kuvaa odotellessa. =)

  VastaaPoista
 6. Onnistunut tuunaus, kori näyttää ehdottomasti nyt paremmalta! Ja tuo pöytä ja tuoli ovat aikas söötti pari, tuskin maltan odottaa mitä niille teet...

  VastaaPoista
 7. Ihana kori uusine vaatteineen! Minä rakastan monogrammeja...

  VastaaPoista
 8. Tulipa korista kaunis. Ja hyvä löytö nuo kalusteet, hauska nähdä ne tuunattuina kunhan ne valmistuvat :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea uudistaa korit tuolla tavalla huokailee täällä äiti, joka tuskailee lastenhuoneessa vallitsevan kaaoksen ja aivan liian monenkirjavan väristen ,iänikuisten säilytykseen tarkoitettujen muovilaatikoiden keskellä...:D

  Kaunis myöskin tuo lasten kalusto . Löysin sivusi eilen sattumalta ja pysäihdyin pitkäksi aikaa lueskelemaan, kun löytyi monta itseäni kiinnostavaa aihetta . Mukavat sivut joista löytyy huimasti kaikkea kaunista ja aivan ihania ideoita pullollaan .

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kommenteista ja kiva Tari kun kävit kurkkaamassa. Kaaos meilläkin täällä kotona on, eikä se suinkaan rajoitu lastenhuoneeseen:) Kuvissa sekamelska on helppo rajata ulkopuolelle;)

  VastaaPoista