maanantai 6. heinäkuuta 2009

Lisää nukelle...

Mikä lie nukkevillitys minuun on iskenyt, kun nyt sormet oikein syhyävät ompelemaan nukeille vaatteita ja tarvikkeita:) Aamulla ompelin naapurin isommalta tytöltä saatuihin Brion punaisiin nukenrattaisiin uudet pehmusteet. Rattaat ovat vähän oranssiin taittuvan punaiset, joten eivät nuo kankaat ihan sävy sävyyn ole, mutta väliäkö tuolla. En varsinaisesti ole mikään puna-siniyhdistelmän ystävä, mutta koska rattaissa on somisteena tummansinistä, oli värivalinta aika selvä. Puna-valkoiset olisin ehkä muuten ommellut, mutta kun nuo rattaat peittoineen tulevat pihaleikkeihin, oli tummempi vaihtoehto varmasti pidemmän päälle parempi valinta...

Nuken peitteet sattuivat sopimaan myös tuohon kirpparilta löytämääni puiseen nuken kehtoon, joten nappasin kuvat petivaatteista siinä. Kehto oli alunperin sellainen punertavan tummanruskea, joten se sai uuden maalikerroksen. Kehtoon ompelen pehmusteet valkoisesta ja beigestä. Varmaan samantapainen tilkkupeitto siihen tulee, kuin tämä kuvissa näkyvä. Taustana olen käyttänyt vanhaa lakanaa, jonka pitsireunus tulee kivasti tuohon peiton etupuolelle.

Kuvia ottaessa Fanni olisi kovasti halunnut mennä kehtoon nukkumaan, eikä malttanut oikein odottaa, että sain kuvat napattua. Yläkuvassa näkyvätkin pikkuvarpaat....


Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ilona

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia blogissasi ja kaikkea ihanaa olet käsilläsi saanut aikaiseksi. Olisikin kyllä ihana nukke-juttuja ommella, meillä vaan tytöt enää niin vähän nukeilla leikkii. Harmi.
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Olipas ihanat petivaatteet nukella, tosi kauniit!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälkeä!

  Kauneutta myös kesäpäiviisi :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuossa kelpaa nukkea nukuttaa, ymmärrän täysin malttamattomuuden :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja pirteä väriyhdistelmä :)

  Iloisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Ihanat lammas ja pässi. Oletko itse tehnyt? Ompelukset näyttävät tutuilta. Myytkö huutonetissä juttujasi?

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat!
  (Mikähän nukke-tauti on leviämässä? Mulla sormet syyhyää ompelemaan nukkekotiin? Jotain jo valmistunutkin... :)) )

  VastaaPoista
 8. Heippa! Mammeli, omia ompeluksia nuo ovat ja on niitä huuto.netissäkin vilahdellut. Varmaan taas ompelen sinnekin, jahka saan itseäni niskasta kiinni:)

  Maria, minullakin olisi hinku aloittaa nukkekodin remontti, mutta tuntuu, että tällä hetkellä on niin monta juttua jonossa, että pitää niistä suoriutua ensin:)

  VastaaPoista