perjantai 6. marraskuuta 2009

Pientä kuluneelta viikolta...

Millä saa lapset poseeraamaan näin kauniisti? No karkillapa tietysti... Fannin vaatteet ompelin jo viime viikonloppuna ja Mion apinapusero valmistui eilen illalla. Muutama muukin pusero tuli valmiiksi, mutta niistä en nyt tähän hätään kuvia saanut otettua. Tuota piparikukkaa on varmaan blogeissa näkynyt jo kyllästymiseen asti, mutta on se kuitenkin aika ihana kangas:) Eurokankaan oranssi velour sopii siihen housuiksi kuin nakutettu. Mion apinapuserosta Fanni oli vähän kateellinen, joten käväisin eilen Riemulissa ostamassa sitä palasen lisää. Mukaan tarttui myös ihania velourkankaita, joista saan ommeltua lisää housuja ja jäännöspalat voi käyttää applikointeihin.

Tässä vielä ihana halikuva, karkin innoittamana:)

Mukavaa isänpäivän viikonloppua!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita ja ihania kuvia! Minulla tuo samainen piparikukka odottaa valmiiksi leikattuna ompelua, oranssit verluurihousut on jo valmiit :D

  Tuota valokuvaustekniikkaa täytyy varmaan käyttää sitten kun täytyy taas saada otettua se *ihan täydellinen joulukorttikuva*

  VastaaPoista
 2. Iloiset mallit ja upeat poseeraukset! Eikä syyttä, kivat vaatteet olet taas ommellut ja ihanista väreistä :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita! Mullakin apinaa ja piparikukkaa odottelemassa ompelua! :)

  VastaaPoista
 4. Hei vaan,ehditkö nykyään "tilaustöitä" tekemään tai huutikseen mitään? Tosi ihania vaatteita olet lapsillesi tehnyt =)
  -fiona

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja ihania ompeluksia! Joko kiireet ovat hellittäneet eli joku uskaltaa ottaa yhteyttä?

  Ihanaa viikonloppua koko perheellenne!

  VastaaPoista
 6. Moikka vaan!
  Joo, karkin voimalla onnistuu lapsilta mikä vaan:) Harmi, kun tuota keinoa ei voi päivittäin käyttää...

  Fiona ja Vekarus, Äitiysloma alkaa periaatteessa tämän kuun lopussa, mutta käytännössä työt jatkuvat vielä joulukuun alkuun... Se on tätä freelancer-elämää... Olen siis päivät lasten kanssa ja kun mies tulee töistä, niin nopea vaihto ja minä lähden töihin. Kaikki arki-illat kuluvat siihen, joten enpä juuri ole ehtinyt huutikseen tekemään tai tilauksia ompelemaan. Lisäksi tuntuu, että raskaus on muutenkin imenyt vähän energiaa, eikä öisinkään oikein enää jaksa ompeluita tehdä. Toivon, että tuossa joulukuussa ehtisin sitten taas vähän enemmän ompelemaan. MUTTA, toki voi yhteyttä ottaa, mikäli ompeluilla ei tulipalokiirettä ole:)

  VastaaPoista