sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Tilanraivaus jatkuu...

Tilanraivaus/siivous jatkuu edelleen. Hiirenaskelin tässä edetään, kun selkä sanoi itsensä lopullisesti irti reilu viikko sitten:( Niinpä sitten nuo ompelutkin ovat jääneet minimiin. Muutaman yöpuvun olen lapsille ommellut, niistä kuvia myöhemmin. Kateellisena olen seuraillut teidän muiden ompelupostauksia ja joulunvalmistelupuuhia... Sormet oikein syhyävät päästä noiden ihanien JNY:n, Jofotexin ym.. kankaiden kimppuun. Tuolla ne pinossa kutistettuina odottelevat leikkaamista.

Huomio te, jotka omistatte/olette hankkimassa peitetikkikoneen!!! Voisitteko kertoa millainen kone teillä on ja oletteko olleet siihen tyytyväisiä. Minä olen päättänyt sellaisen ostaa, mutta en oikein osaa päättää, minkä hankkisin ja mistä. Monella tuntuu olevan Janomen kone Englannista tilattuna. Ja Elnan 434 on ilmeisesti ihan sama kone, vai kuinka? Molemmat metallirunkoisia? Eli ihan sellaisia käytännön vinkkejä kaipailisin, esim. mitä lisätarvikkeita kannattaa tilata jne...

Ja lopuksi vielä kuva, johon törmäsin ihan vain netissä surffaillessa, löytyi täältä. Olisiko tässä ratkaisu meidän tilaongelmaan:)

Room saving Device

Mukavaa viikkoa!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Voi, apua! Tuohan olisi hieno laajennus-vaihtoehto. Ei kai millään viranomaisilla olisi sanomista asiaan ;)

  VastaaPoista
 2. Mullahan on Elna joka on siis tasan sama kone kuin Janome. Mulla on lisävarusteena Janomen nauhankääntäjän kahdella eri leveydellä, muita en ottanut ja itseasiassa nuita nauhankääntäjiäkään en ole käyttänyt. Blogistani löytyy asiasta lisätietoa kohdasta peitetikkone.

  VastaaPoista
 3. Vatsanpohjasta sieppaa!!! Meillä nappulat änkeää välillä vaatekaapin hyllyille, ja silloin olen kanssa joskus meinannut ottaa kuvaa, että näin meillä hyödynnetään neliöt ;)

  VastaaPoista
 4. Varmasti tiedän sitten missä asutte jos tuollaisen jossain näen ;)

  Jaksamisia selän kanssa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna peitetikkikone-vinkeistä!

  Pitäisiköhän tuota laajennusideaa ehdottaa yhtiökokouksessa tulevan julkisivuremontin yhteyteen:)

  PrinsessaTrio, kiitos, kyllä se selkäkipu sitten synnytyksen jälkeen helppaa...

  VastaaPoista