sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Yöpukuja ja kirppistelyä

Aamulla oli HARMAATA.... Niinpä suunnistimme koko porukalla kirppikselle. Kaikenlaista tarttui mukaan. Tämä oli kyllä yksi parhaista löydöistä, Mayoralin ihana tummanruskea samettimekko Fannille. Aivan uudenveroisessa kunnossa ja hinta 6€. Kauniita yksityiskohtia ja jollain tapaa mekossa on tuollaista 70-luvun henkeä.

Fanni kyllä ilmoitti, että "en halua sitä". Toisaalta hän toteaa noin lähes kaikista uusista vaatteista..., uhmaikää...

Eilen ommellut yöpuvut sentään kelpasivat Fannillekin. Molemmat ovat venahtaneet ulos vanhoista pyjamistaan, joten tämän vikonlopun pyhitän uusien ompelemiselle, vaikka ihanat uudet kangasostokset houkuttaisivatkin ompelemaan jotain ihan muuta.

Näihin pyjamiin käytin kauan sitten Jättirätistä ostamaani Nalle Puh -trikoota. Taisi löytyä palalaarista ja metrihinnaksi jäi varmaan 3€... Kaava löytyi uusimmasta Ottobresta 6/09. Ihan hyvä kaava ja nyt pitäisi vielä illalla ommella toiset Nanson kankaista, joita taannoin oli erä edullisesti Eurokankaassa.

Uudet kankaat saavat siis odottaa vielä ensi viikonloppuun...

Ilona

10 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja suloiset yöpuvut!

  VastaaPoista
 2. Siis ihan mielettömän kaunis mekko!!!! Mä tykkään justu tuollaisista!

  VastaaPoista
 3. Melkoinen löytö tuo mekko! Ihana.
  Ja mukavilta näyttävät myös pyjamat. Itsekin olen suunnitellut käyttäväni tuota kaavaa. Malli vaikuttaa hyvältä. Kun vain saisi aikaiseksi...

  VastaaPoista
 4. Mekko on kyllä kaunis! Edellisen postauksen tilaongelma tunnetaan täällä kolmiossa myös. Kieltämättä nuo kangaslaatikot vievät oman osansa tilasta...

  VastaaPoista
 5. Voi mikä löytö! Aivan ihana! Täytyy sanoa, että sulla on kyllä silmää kauniille asioille. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis mekko! Siinä on jotain sitä ihanaa slaavilaista 70-lukua, mitä itsekin on joskus yllään pikkutyttönä kantanut. Olispa vaan joku jolle vielä noita ostaa = )

  VastaaPoista
 7. Mekko tosiaan pisti heti silmään ja olisin jopa enemmänkin siitä maksanut. Kuvissa se ei edes tule oikeuksiinsa... Ja alle käyvät vaikka minkä väriset puserot:)

  Kiva muuten kuulla, ettemme ole ainoa perhe, joka kamppailee tilanpuutteen keskellä...

  VastaaPoista
 8. Voi että olet taitava ompelija! Voin vain kuvitella, mitä seuraisi jos alkaisin itse ommella lapsille :D :D ;D Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä!

  Ihana katsella noita tekemiäsi juttuja. Ja ymmärsinkö aiemmasta postauksesta oikein, että teille on tulossa vauva? Jos niin Onnea :)

  VastaaPoista
 9. Minäkin sain edellisestä postauksesta sellaisen kuvan, että perhelukunne kasvaa, minultakin onnea, jos näin on!

  Nuo Mayoralin vaatteet ovat todella kauniita, ne on niin hyvin suunniteltu ja tehty viimeistä pientä yksityiskohtaa myöten. Ja halvalla olet saanut mekon, kaupassa tuollaisen ovh. olisi 40-50 euron välissä. :O

  Ja olet taas ehtinyt ommella! Noita samoja yökkärinkaavoja minäkin katselin sillä silmällä, mutta olen vasta tehnyt päätöksen millaiset yökkärit teen. Nyt vielä pitäisi löytää se aika niiden tekemiselle.. :/

  VastaaPoista
 10. Juu, kolmas on tulossa tammikuussa:)

  VastaaPoista