tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kangaslöytöjä

Oli pakko laittaa teillekin kuvat näistä löytämistäni kankaista.
Nämä ihanat käsityöpuuvillat löytyivät tänään Eurokankaan palalaarista, olivat kuulema eilen tulleet. Sattui kerrankin hyvä tuuri:) Määristä oli pakko vähän rahapulan vuoksi tinkiä, mutta pienet pätkät oli pakko ostaa...

Punapallolliset ja oikeanpuoleinen pikkukukallinen kangas ovat Momo for Moda Fabrics- merkkisiä, isokuvioinen vihreä on JOANNin kangas ja vihreäpallollinen Brother Sister design Studionin.

Parin viikon takaisia löytöjä Jätti-Rätistä ovat nämä kaksi Mary Barkerin suunnittelemaa kangasta. Keijukangas (Flower Fairies) löytyi Kaarinan myymälästä pakalta hintaan 6€/m (löytyy sieltä lastenpuuvilloista, jos joku kiinnostui..) ja tuon saman sarjan kukkakankaan bongasin Turun myymälän palalaarista. 1,5 metrin palalle jäi hintaa huimat 2,50 euroa!!!

Fannille piti ommella toinenkin kesäpyjama ja siihen päätyi tämä Eurokankaan trikoopaloista löytynyt kissakangas.
Tässä vielä kankaasta lähikuva. Joku siinä viehätti, kun sen näin, ehkä nuo värit.


Jotain olen taas saanut valmiiksi sieltä ehtymättömästä keskeneräisten koristakin.
Myöskin sieltä Eurokankaan trikoopaloista aikoja sitten löytynyt autotrikoo pääsi yöpuvuksi Mitjalle. Resorin värin valitsin yhden auton värin mukaan.

Miehellä alkoi maanantaina loma ja olen saanut jonkun verran ommeltua lapsille syksyksi vaatetta, kun kaikista vanhoista tuntuvat hihat ja lahkeet jääneen lyhyiksi. Tavoitteena on, ettei paljoakaan tarvitsisi kaupasta ostaa. ja kankaitahan löytyy omasta takaa varmasti ihan riittävästi:)

Mukavia hellepäiviä!
Ilona

5 kommenttia:

 1. Oi, pitää itsekin kiiruhtaa paikalliseen Eurokankaaseen jos vaikka sattuisi lähes yhtä ihania löytöjä tekemään! :) Kivat yöpuvut olet ommellut!

  VastaaPoista
 2. Ohh, uskomatonta että niin hienoja kankaita EK-sta. Söpöt yöpuvut!

  VastaaPoista
 3. Mun kans tekee mieli nyt kangaskauppaan! Ja toi keijut, teit kyllä huippulöydön!
  Mulla on sama yritys, eli päiväkotivaatteet yritän syksyksi ja talveksi tehdä ite.

  VastaaPoista
 4. Höh, kävin kans eilen ek:ssa eikä siellä ollut mitään noin ihanaa! Tosi kivasti sävysävyyn pirteitä kankaita :)

  VastaaPoista
 5. Kääk! Mulla on kanssa noita Momon kankaita, mutta Seamstarilta tilattuna. Ovat kyllä ihania. Miks mä en ikinä löydä Eurokankaasta mitään?!:)

  VastaaPoista