lauantai 2. heinäkuuta 2011

Löytö ja pari kuvaa lastenhuoneesta

Pari viikkoa sitten tarttui kirppisreissulta mukaan tämä:
Ihana punainen lasten keinutuoli. Hintaa oli 20 euroa ja värikin juuri sopiva lastenhuoneeseen. Maalipinnassa on paikoitellen pientä kulumaa, mutta se vain lisää viehättävyyttä.

Edellinen keinutuoli olikin jo käynyt pieneksi ja tässä erityisen kivaa oli se, että tämä on tehty ihan perinteisen ison keinutuolin mallin mukaan.

Samalla kun keinua kuvailin, näppäsin myös muutaman kuvan juuri siivotusta lastenhuoneesta. Huoneen laitto on edelleen kesken, enkä ole kuvia varten edes yrittänyt piilotella rojukasoja, vaan huone on ihan luomu-tilassa.

Ikkunan eteen teimme lapsille pöydän kahdesta Hemnes-yöpöydästä, jotka huusin huutiksesta. Maalasin ne valkoiseksi ja päällystin pallollisella vahakankaalla liimapuulevyn pöytätasoksi. Vasemmalla näkyvässä valkoisessa rottinkiarkussa säilytetään pehmoja.

Arkun yläpuolelle ostimme IKEAsta kolme Lack-hyllyä. Nyt on radiokin turvassa Mitjan käpäliltä ja isommat saavat rauhassa kuunnella satu-cd-levyjään.

Pikkukeittiö on yhä vanhalla paikallaan. Pitäisi vaan saada aikaiseksi ommella Greengaten ruusukankaasta tehtyjen patalappujen tilalle lastenhuoneen nykyisiin väreihin sopivammat laput.

Vanha pinnakerrosänky on myös samalla paikalla kuin ennen. Ja kuten huomaatte, sen alusta toimii myös lelujen säilytyspaikkana. Miten noita leluja voikaan olla noin paljon! Varsinkin isompien poikien lelut vievät jotenkin älyttömästi tilaa.

Paljon on vielä suunnitelmia huoneen varalle esim. tekstiilien suhteen, mutta hiljaa tässä edetään:)

Mukavaa viikonloppua toivotellen,
Ilona

12 kommenttia:

 1. Voih, meidän sängyt!!! ..meillä oli just noi ku oltii pieniä. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, noi on ihan huippuihanat! Ostin ne yhdeltä lukijaltani Pohjanmaalta.

  VastaaPoista
 3. Meillä odottelee myös tuollaiset sängyt kunnostusta ja käyttöönottoa (: Mäkin metsästelin ne oikein tarkoituksella netin kautta ja kahdesta eri paikkaa sain haalittua samanmoiset sängyt.

  Ihana lastenhuone teillä ja söpönen keinutuoli. Meillä on lastenhuoneessa myös punainen keinutuoli mutta ihan aikuisten kokoa (:

  VastaaPoista
 4. Oih, tuota keinutuolia! IHANA! Miten sä aina teetkin noin loistavia löytöjä! Tuo teidän lastehuone on ihanan reipas ja pirteä ja ennen kaikkea kaunis!

  VastaaPoista
 5. Hieno löytö! Juuri samanvärinen taisi olla vanhan mökin lasten keinutuoli silloin kun sen vintiltä löysimme. Nyt on valkoinen ja suurinta huvia lapsista ei ole siinä keinuminen, vaan toinen lastataan sinne kera suojatyynyjen ja sitten toinen keinauttaa oikein kunnolla, jolloin toinen yleensä putoaa tyynyineen. Onneksi vielä ei ole mitään tapahtunut.

  Matosta tuli mieleen, että on pitänyt kertoa, että huvilalla on nyt kaksi valmista mattoa, yhden sain juuri viittä vaille valmiiksi (vika kierros menossa) ja viimeinenkin on jo lähes valmis. Kiitos innoituksestasi!

  Nyt taitaa ihan nimellä kommentointi taas sujua!

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka viehättävä tuo kerrossänky onkaan! Eikä keinutuolikaan ole hassumpi, taidan olla jopa vähän kateellinen :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavan suloinen keinutuoli ja mikä loistava idea yhdistää kaksi yöpöytää pöytätasolla pöydäksi : )! Muutenkin kivat värit lastenhuoneessa, kyllä tuolla viihtyy!

  VastaaPoista
 8. Mikä löytö, voin ihan suoraan sanoa että kateellinen olen. :D

  VastaaPoista
 9. Voi mikä ihana tuo keinutuoli! Pieni kateus täälläkin :-).

  VastaaPoista
 10. Keunutuoli on aivan ihana! Ja lastenhuone muutenkin kivan pirteä ja viihtyisä :)

  VastaaPoista
 11. Vau, ihastuttava kiikkustuoli, ja koko huone on aivan valloittava <3 Kyllä lasten kelpaa!

  VastaaPoista