sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Arvonnan voittaja ja kangasherkkuja

Aamupalalla pikkumies sai kunnian arpoa kulhosta nahka-arvonnan voittajan.

"TÄSSÄ!"

Arvonnan voitti Manda kommentilla:
"Kivat omput.:) Mukaan arvontaan!

t: Manda (joka on lukija, mutta ei pysty kommentoimaan kirjautuneena kuin pop up-malliseen kommenttilootaan)

Otahan Manda yhteyttä sähköpostiin viikon aikana!

Ja sitten mun on pakko näyttää kuvia mun tarranauhaostosreissulta Eurokankaasta. Tarranauhaa oli siis tarkoitus ostaa ja mukaan tarttuivat nämä:

Amy Butlerin puuvilloja. Olivat ilmeisesti pakan loppuja, jotka oli jo valmiiksi hinnoiteltu edullisesti ja nyt olivat vielä -50%. Eurokangas lopettaa Amy Butlerin kankaiden jälleenmyynnin, koska kankaat eivät ilmeisesti ole liikkuneet toivotulla tavalla. Pitäkäähän siis silmänne auki pakanloppujen varalta!

Springs Creative Products Group -puuvilloja löytyi myös laarista. Minulle tämä merkki oli uusi tuttavuus, mutta kuosit olivat kyllä toinen toistaan ihanampia:)

Ja samalta valmistajalta lisää...

Tämä Littlest Pet Shop -puuvilla ei nyt ehkä ollut minun makuuni, mutta Fanni varmaan rakastaa tätä. Ajattelin ommella tästä jonkinlaisen singoallan, jota voi sitten vielä kesälläkin pitää.

Niin monta ihanuutta jäi vielä Eurokankaaseen, mutta kukkaro ammotti jo tyhjyyttään, joten ei auttanut kuin jättää ne muiden iloksi. Autolta jouduin vielä palaamaan Eurokankaaseen ostamaan sen tarranauhan...

Rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita!
Ilona

8 kommenttia:

 1. Voi kääk miten ihania kankaita!!! Eikä meillä tietenkään ole Eurokangasta ihan lähellä...niin epistä...:(

  VastaaPoista
 2. En ihmettele, että EK lopettaa Amy Butlerin kankaiden myynnin, ne hinnat on ollu TÖRKEITÄ :( Netistä saanu halvemmalla ja vielä halvemmalla rapakon takaa tilaamalla, mut täytyypä käydä EK:ssa tuossa alkuviikosta tarkastamassa tilanne!
  (Harmittaa, et se Pony ja zookohan se oli on kans nii kauheen hintasia siellä ja mistään muualta niit ei saa, mut toki se maksaa paljon pitää niitä kauppoja pystyssä (vuokrat, palkat), et sinänsä ja välillä siel tekee todella hyviäkin löytöjä kuten sinäkin olet nyt tehnyt!)

  VastaaPoista
 3. Multa jäi Butlerit ostamatta hinnan ja "näppituntuman" takia...olisin halunnut hiplailla kankaita ennen ostoa, tuohon hintaan...olisivat taatusti myyneet paremmin jos eivät olisi olleet ainoastaan tilausmyynnissä, näin ainakin meidän EK:ssa:(
  Mutta sinä olet ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Wau, mitä löytöjä!

  VastaaPoista
 4. glenni, hinnat oli tosiaan aika pilvissä. Minäkin kuvittelin, että olisivat pystyneet kilpailukykyisempiin hintoihin, kun ostavat isoja eriä...

  Niinu, täällä Turun EK:ssa ovat ihan pakkatavaraa. Ei edes tullut mieleen, että jossain ovat tilaustavaraa.

  VastaaPoista
 5. Hih tämä postaus olisi voinut olla omani :D Minulle on käynyt kerran jos toisenkin samalla tavalla että jotain pikkujutskaa lähden hakemaan (vetoketju, lankarulla) ja palaan sitten jos jonkinmoisten kangasnyssyköiden kanssa takaisin kotiin 8)

  Ihania kankaita olet kyllä löytänyt :) Oulussa kun kävin pari päivää sitten Ek:ssa en enää nähnyt Amy Butlerin kankaita, liekköhän niitä kuitenkin jossain alelaarissa sitten edullisesti, kiitos vinkistä! Pitänee lähteä piakkoin penkomaan :b

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kankaita!! Paras siis pysyä poissa eurokankaasta, sen verran on jo tullut tuhlailtua...

  Blogistani löytyisi sinulle tunnustus ;)

  VastaaPoista
 7. mitä toi litlest pet shop kangas on euro kankaassa maksanut metri?

  VastaaPoista
 8. marelo, se ei ollut pakalla, vaan käsityöpuuvilla-palalaarissa. Eli onkohan ne 25 vai 35€/kg...? Ei tuolle palalle kyllä paljon hintaa jäänyt, olisko 5-6€.

  VastaaPoista