lauantai 1. lokakuuta 2011

Lahjoja


Tänään olimme koko iltapäivän ihanan pikkuneidin 1-vuotissynttäreillä. Lahjaksi veimme tämän kaksiosaisen asun koossa 86cm.

Kaavat: omia
Joustofroteet: Lasten Metsola
Resorit: Myllymuksut

Täytyy sanoa, että näitä laadukkaita froteita on kyllä niin ihana ommella. Hihoihin ja lahkeisiin tuli reilun mittaiset resorit, niin on tuo käyttöikä vähän pidempi. Tuota kangasta löytyy vielä kaapista aika reippaasti ja siitä on noille meidän nuoremmille tarkoitus ommella myös jotain.

Kaavat: omia
Tunikan vaaleanpunainen joustofrotee: Jätti-Rätti
Sydänvelour: Miniskunk
Resori: Myllymuksut

Torstaina Mio ja Fanni olivat naapurin eskari-ikäisen tytön synttäreillä. Hänelle lähti tämä bambi-setti koossa 116cm. (Kuva on kamala, kun jouduin yöllä ottamaan.) Toivottavasti on mieleinen. Alla on tarkoitus käyttää pitkähihaista trikoopaitaa, keväällä menee sitten lyhythihaisena tunikana.


Nahka-arvonnan voittajan yritän ehtiä arpomaan huomenna:)
Ilona

5 kommenttia:

 1. Nättejä lahjoja. Ootko tuota kaula-aukkoa ensin ryppyttänyt vai ihan vaan tiukalla resorilla?
  Kaivoin äsken sunrayn esille ja mietin mitä siitä tekis (mulla on sitä ihan järkyn paljon, kun hamstrasin sitä kaksi kertaa alesta...) Päädyin tekemään pipon. Sillähän se kangas tuhoutuukin kun tekee yhden pienen pipon, heh.

  VastaaPoista
 2. Heh! Täältäkin löytyy iso kasa tuota kangasta, mutta on se kyllä ihanaakin:)

  Ihan vaan tavallisen resorin laitoin. Näyttää ehkä kuvissa vähän enemmän rypyttyneeltä, kuin mitä todellisuudessa on. Joustofroteessa käy usein noin, että pääntie vähän rypyttyy, esim. velourissa en ole huomannut vastaavaa. Ja joustiksissakin juuri niissä joustavimmissa kankaissa.

  VastaaPoista
 3. Mukavia settejä.
  Pikkuruinen eskari, kun vielä 116 cm vaatteet mahtuu. Meillä eskari vasta vuoden päästä ja neiti käyttää nyt jo 128 tai 130 cm vaatteita.

  VastaaPoista
 4. Juu, hän on suunnilleen samaa kokoa meidän Fannin 4-v. kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Ihania molemmat setit! :)
  Tuo Sunray on kyllä ollut yksi laadukkaimmista kankaista mitä olen ostanut, ei mene miksikään vaikka pestään ja rumpukuivataan usein! Ja on niin nättiä että :)

  VastaaPoista