perjantai 13. maaliskuuta 2009

Ikuinen talvi???

Eikö tämä talvi voisi jo päättyä tältä erää...? En ole varsinaisesti talvi-ihminen, vaikka toki nautin siitä kun lumi valaisee muuten niin synkän vuodenajan. Tämä talvi on ollut myös täällä Etelä-Suomessa TALVI, sanan varsinaisessa merkityksessä. Lunta, pakkasta ja taas lisää lunta... Lapset ovat nauttineet ja ehkä minäkin salaa siinä sivussa. Mutta nyt kaipaan jo kyllä kevättä, aurinkoa, leskenlehtiä, mullan tuoksua talven jäljiltä... Juuri kun lumi ehti vähän sulaa, sitä tulikin yhden yön aikana tuplasti lisää. Nyt olen pistänyt kaiken toivoni sääennustuksiin, jotka ovat luvanneet useita lämpöasteita tänne etelään tuleville päiville, nyt kevään on pakko alkaa!


Kuluneella viikolla aika on mennyt tilausten parissa. Tuo yllä näkyvä rusetti sydämineen tulee koristamaan kranssia. Rusetti on Linumin ruutukangasta, joka on ehdottomasti yksi omista suosikeistani. Nyt se on kangasvarastostani aivan loppu, joten pitänee ensi viikolla suunnistaa Loviisan Aittaan Ruskolle hamstraamaan sitä lisää, siellä kun on Linum-päivät ja alennusta luvassa!


Nuo kirjainsydämet lähtevät alkuviikosta uuteen kotiinsa, koristamaan lastenhuonetta. Tuota samaa ruskeaa pallokangasta on tulossa meillekin lastenhuoneeseen, pojan puolelle. Tyynynpäällisiä olisi tarkoitus siitä ommella, ruudullisella tereellä. Tilausjuttujen lomassa sain myös tuollaisen sydämen ommeltua huuto.netiin.

Rentouttavaa viikonloppua!
Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti