torstai 5. maaliskuuta 2009

Kevättä rinnassa... ja vähän kesääkin!


Lapset ovat sairastaneet. Niinpä tämä viikko onkin kulunut lähinnä neniä niistäessä, majaa rakentaessa ja kinasteluja ratkoessa...

Posti toi kuitenkin eilen myös kaksi piristävää, keväistä pakettia! Toisessa oli uusi Sisusta Tildan tapaan -kirja. Tämä oli kyllä vahinko-ostos, sillä minulla oli samainen norjankielinen opus. Olin vain yksinkertaisesti unohtanut peruuttaa Unelma-kerhon kuukauden kirjan... Mutta onhan se toki mukavaa, kun ohjeet ovat ihan kotosuomella kirjoitettuna! Laitoin nyt sitten kirjasta muutaman kesäisen kuvan tännekin teidän iloksenne!

Toinen ihana paketti sisälsi kolme Greengaten Florence-keittiöliinaa, kaksi ruskeaa ja yhden valkoisen (kiitokset nopeasta toimituksesta Livinkin Heidille!). Tarkoitus on ommella niistä tyynynpäällisiä lastenhuoneeseen. Lapset saivat jokin aika sitten uuden, isomman huoneen, meidän vanhempien siirtyessä pienempään makuuhuoneeseen. Tällä hetkellä siellä on vielä aika valkoista, sillä en vielä ole ehtinyt ommella huoneeseen tekstiilejä. Tarkoitus on, että sinne tulisi beigeä ja ruskeaa ja neidin puolelle myös ripaus vaaleanpunaista. En ole mikään vaaleanpunaisen suurkuluttaja, mutta lastenhuoneeseen se sopii, kunhan sitä ei ole liikaa, eikä liian imelän sävyisenä. Kangasvarastoistani löytyi heti ihania yhteensopivia kankaita ja toivottavasti pääsette tässä kevään aikana näkemään lopputuloksen:)Tässä näette kerrostalo-puutarhani! Meillä ei moneen vuoteen ole ollut kotona kukkia, johtuuko laiskuudesta ja siitä, että meidän neiti on vielä kova laittamaan kaikkea suuhunsa... Eilen kuitenkin noista postin keväisistä tuomisista innostuneena, pakkasin lapset tupliksiin ja lähdin vielä illalla kahlaamaan loskassa kaupungille kukkaostoksille! Suunnistin Stockmannille ja löysin sieltä nämä ihanat valkoiset pikkuruusut ja kauniin ruukun. Tuon metallisen korin ostin ennen joulua pienelle joulukatajalle, jonka kuitenkin onnistuin tappamaan, tosin vasta joulun jälkeen... En siis ole mikään varsinainen viherpeukalo. En tosin ihan sieltä kehnoimmastakaan päästä!

Tänään oli jo reippaasti kevään tuntua ilmassa ja tuli ihan sellainen hinku ruveta siivoamaan tuota parveketta talven jäljiltä. Tänä keväänä aion nakittaa mieheni tekemään sinne jonkinlaiset hyllyt, joille saisin sitten kukkia ja vähän yrttejä kasvamaan. Tuosta uudesta Tilda-kirjasta löytyi myös hauska linnunpelätin, jollaisen ajattelin sitten ommella koristamaan parveke-puutarhaani!


Ihanaa kevään odotusta!

Ilona

2 kommenttia:

  1. Kiva kun piipahdit! Tuo pupunen on niin söpö ja muutenkin tykkään blogisi maailmasta, väreistä ja tunnelmasta. Odottelen niitä lastenkammarin kuvia! Mekin kun olemme ajatelleet tehdä lapsille isoa leikkihuonetta ja yhteistä makkaria...uudet värit ja ideat kiinnostaa siis. =)

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Ja tervetuloa vastavierailulle:) Wilhelmiina-pupu on omia ompeluksiani ja pojallekin pitäisi ehtiä ompelemaan samanlainen poika-pupu. Kun vain olisi vuorokaudessa tuplasti tunteja...

    VastaaPoista