sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Purkkeja, Greengatea, tuunattavaa...

Tässä nyt sitten vielä näitä ihania aarteita, joita kirppikseltä löysimme! Löysin useamman Riihimäen- ja Karhulan lasin lasitölkin, joihin saan taas lisäillä noita ompelutarvikkeitani; pitsejä, wanhoja leivos- ja piparkakkumuotteja, wanhoja avaimia jne... Tarkoituksena on ommella tölkkeihin samanlaiset tölkinhatut kuin tuossa blogini otsikon kuvassa olevassa tölkissä. Mukaan tarttuivat myös ihanat, koristeelliset vanhat sakset, eurolla! Lisäksi kotiin lähti myös vanha peltimuki sekä leikkuulauta ja iso läjä kehyksiä tuunattavaksi.

Ennen kuin poikamme lähti höyhensaarille, ehti hänkin löytää itselleen aarteen, ötökän... Minun täytyy tunnustaa, että olen aika lailla pihalla noista pienten poikien leluista, minulla kun ei ole veljeä. Onneksi sitten kotiin päästyämme isi selvitti, että tämän ötökän siivet saa napin painalluksena liikkumaan! Enpä olisi keksinyt... Ja kyllä siinä sitten riittikin loppuillaksi ihmeteltävää ja pääsipä pikkusiskokin vähän kokeilemaan sitä. Nyt ötökkä on sitten hyllyn reunalla pojan sängyn vieressä odottamassa aamun leikkejä:)Kun ensimmäinen kirppis oli kierretty, nukkui poika vaunuissa. Katsahdin kelloon ja totesin, että vielä oli puoli tuntia aikaa kiertää toisellakin kirppiksellä. Siispä poika auton kyytiin ja sitten huristelin muutaman kilometrin jatkamaan aarrejahtia. Kun lopulta olin saanut taas pikkumiehen nukkumaan rattaisiin, ei kiertelyyn jäänyt enää kuin 15 minuuttia aikaa.

Siispä juoksujalkaa hyllyrivistöjen välejä edestakaisin... Katse pysähtyi johonkin punaiseen! Kaksi ihanaa uutta Greengaten tuolinpäällistä, "hyvät asiakkaat, suljemme 5 minuutin kuluttua, siirtykää kassoille" ja vaikka mitä muitakin ihanuuksia! Sitten valot sammutettiin..., mutta nappasinpa siinä hämärässä vielä mukaani tuon kuvassa näkyvän ruskearuudullisen vekkivarjostimen, joka myös oli alkuperäisessä paketissa (nyörin tosin vaihdan kauniimpaan). Se tulee lastenhuoneeseen, kunhan vain vielä löydän mieleisen lampunjalan:) Kuvassa olevat Riihimäen lasin tölkit tarttuivat mukaan eilen kotimme lähellä sijaitsevasta romukaupasta. Näihinkin ompelen tölkinhatut ja jouluna saavat vaikka olla ilman, kun on tuo kannen punaruutu niin pirteän värinen!

Kotona sitten ihastelin vielä kovasti noita tuolinpäällisiä. Tosin meillä ei taas tällä hetkellä ole sisustuksessa mitään punaista, lähinnä valkoista, beigeä ja ruskeaa. Mutta viimeistään ensi jouluna löytävät varmasti paikkansa kodissamme!

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Oon itsekin ajatellu vähän sisustaa mun asuntoa uuteen uskoon, ja tästä tuli ihania ideoita! Hitsi kun en ole mikään ompelun ammattilainen... :D Sais tehtyä niin upeita juttuja eri kuoseista!

    Taidanpa aloittaa tämän blogin lukemisen! :) Tsemppiä blogiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset ihka ensimmäisestä kommentista:)
    Eipä tässä itsekään mitään ammattilaisia olla, ihan harrastelua vaan:) Jos sulla ompelukone löytyy, niin eikun kokeilemaan vaan! Kun ei aloita liian vaikeista, niin ei mene motivaatio. Vähitellen tulee sitten tekniikoita ja rutiinia siihen ompeluun!

    VastaaPoista