tiistai 14. huhtikuuta 2009

Lastenhuoneen naulakot

Nämä ihanaiset koukut saapuivat juuri parahiksi ennen pääsiäistä Torpparin Werstaasta, kiitokset nopeasta toimituksesta Sannulille! Pääsiäisenä mies teki lastenhuoneen hyllyt loppuun ja minä sitten yöaikaan maalailin ne ja nyt ovat sitten paikoillaan lastenhuoneessa ihanine koukkuineen!

Kuvassa näkyy meidän 3-vuotiaan Mion naulakko. Tavarat vielä hakevat paikkaansa ja ainakin pussukka on tarkoitus ommella yöpuvulle. Minulla onkin menossa suuri "lastenhuoneen siivous" -projekti. Tarkoituksena on käydä kaikki lelut läpi ja viedä sellaiset vintille tai kirppikselle, joilla ei enää leikitä. Uskomatonta, miten noita leluja kertyykin noin valtavasti!

Lastenhuoneen tekstiilitkin ovat vielä työn alla. Huoneen jakavat Mio ja pikkusisko Fanni 2v.. Tarkoituksena on laitta ruskean ja beigen sävyistä pojan puolelle ja samoja värejä vaaleanpunaisella höystettynä tytön puolelle. Meillä tosin Miokin rakastaa vaaleanpunaista, joten ehkäpä sitä eksyy ripaus hänenkin tekstiileihinsä:) Laitan sitten taas enemmän kuvia kun olen saanut ommeltua...

Tämä ompelemani unikeiju roikkuu myös pojan naulakossa. Hän näki alkuvuodesta lähes joka yö pahoja unia, joten ompelin hänelle keijun, joka vartioi unta silloin kun hän nukkuu:) Siitä tuli ehkä vähän tuollainen Tilda-henkinen...

Ylimääräisiin tölkkeihin ompelin hatut ja ne lähtevät nyt huuto.netiin myyntiin. Lapset ovat vielä päiväunilla, joten nyt kipaisen vielä äkkiä ompelukoneen ääreen:)
Mukavaa viikkoa kaikille!
Ilona

7 kommenttia:

  1. Hieno naulakko ja kauniita tavaroita kuvassa.
    Sinulla on kyllä taitoa ottaa todella tunnelmallisia ja hyviä kuvia!

    Ja nuo tölkinhatut...:)
    Taitaa tilausta tulla tuostakin väri-yhdistelmästä... <3

    VastaaPoista
  2. Hienot tuli!Nuo koukut ovat juuri omiaan tämän tyylisiin naulakoihin:)Pitänee tilata lisää koukkuja...Ja söpöset olet myös tehnyt noista purkeista!
    Aurinkoista viikkoa sinulle!
    Sannuli

    VastaaPoista
  3. Hieno hylly, nuo koukut ovat niin söpöjä :)

    VastaaPoista
  4. Hyllyistä tuli tosiaan ihan kivat. Olen jo vuoden verran yrittänyt metsästää kirpparilta samanlaisia wanhoja, mutta aina ovat olleet väärän kokoisia tai puuosiltaan huonokuntoisia... Joten tämä oli ihan hyvä ratkaisu:)

    VastaaPoista
  5. Olipas mukavaa löytää blogiisi, mitä lie reittiä tänne saavuinkaan. Tosi kivoja ompeluksia olet tehnyt ja kauniita kuvia blogissasi. Harmittaa tuo miehesi työnantajan "temppu". Mutta asioilla on aina tapana järjestyä =D

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia taas ja hyvä idea tuo "yöenkeli". Loppuivatko painajaiset?

    VastaaPoista
  7. Moi Hanni! Kiva kun piipahdit:) Ja kyllä minäkin uskon, että asiat järjestyvät, tavalla tai toisella.

    Unikeijun idea oli tosiaan se, että kun lapset ovat hereillä, keiju lepää ja nukkuu, mutta heti kun lapset sulkevat silmänsä, unikeiju herää ja karkoittaa pahat unet tiehensä. Ei se kyllä ainakaan heti toiminut, mutta oli lapsista kyllä muuten mukava ajatus:)

    VastaaPoista