tiistai 23. elokuuta 2011

Välillä tytölle

Nyt on tullut postailtua viime aikoina vain noita poikien käyttövaatteita, joten välillä tytöllekin jotain.
Tunika:
Kaava: oma
Kuviotrikoo: Stoff og Stil (Norja)
Resori: Myllymuksut
Leggingsit:
Kaava: oma
Punainen velour: Eurokangas

Norjan Stoff og Stilin tilauksessa tullut japani-aiheinen trikoo päätyi Fannille tunikaksi punaisin resorikanttauksin. Kaveriksi punaiset velourleggarit.

Fanni yhdistelee hyvin ennakkoluulottomasti ihan mitä vaan värejä ja kuoseja ja lisäksi tuo neidin tahto on edelleen kova. Tämänkin tunikan kanssa hän voisi hyvin yhdistää vihreänkirjavat kukkatrikoot, jos vain sellaiset omistaisi... Olenkin yrittänyt ommella hänelle vaatteita, joita voi sitten huoletta yhdistellä ilman että muut saavat pahoja silmäkramppeja tai päänsäryn:) Eli väriskaalana perusvärit ja yksivärisiä alaosia...

Tunika: ks. yllä
Leggingsit:
Kaava: oma
Raitavelour: Eurokangas

Nämä leggarit eivät nyt sitten kuitenkaan ole yksiväriset... Nämä olen ommellut settiin, josta yläosa on vasta suunnitteluasteella. Huomasin, että ihan samat  raitojen värit löytyvät tuosta tunikasta, joten näitäkin voi käyttää yhdessä. Kuva on jotenkin valottunut ja leggarit näyttävät räikeältä ja oranssilta!?!. Oikea väri on lähempänä tätä:

Noita velourleggingsejä laitoin myös ILONKAan myyntiin. Kokoja löytyy 92-104cm.

Ilona

10 kommenttia:

 1. Ihana kangas tossa tunikassa. Tosi kiva setti.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kangas tuossa tunikassa..

  VastaaPoista
 3. Tuo geisha kanngas on niin ihanaa! Sitä mäkin olisin tilannut. :) Ihana tuo teidän neiti! Voimaskastahtoiselta kuulostaa. ;) Onneksi äideillä on hieman kontrollia siihen mitä sieltä kaapista löytyy.

  VastaaPoista
 4. Kiva setti! Ihana että tyttö tykkä väreistä!!!

  VastaaPoista
 5. Kivoja nää sun ompelukset =)

  Osaisitko neuvoa, mistä alkaisin etsimään pienelle tytölle kivaa henkselimekon kaavaa, aikeissa tehdä pellavahenkinen, vanhahtava, melko yksinkertainen mekko...

  VastaaPoista
 6. marikan, tarkoitatko liivihametta? Esim. Ottore-lehdistä kannattaa katsoa. Ja jos löytyy kivan mallinen yläosa, niin alaosaa on helppo muokata mieleisekseen (pidentää, leventää, kaventaa jne..).

  VastaaPoista
 7. Nä mä en oikein tiedä miksi sitä mekkoa pitäisi oikein kutsua, ehkä se on sitten liivihame...saako noita vanhoja ottore lehtiä tilattua jostain?

  VastaaPoista
 8. Joo, Ottobrelta(http://www.ottobredesign.com/)saa vanhojakin lehtiä tilattua ja kaikkia lehtiä pääsee myös netissä selaamaan, eli ei tarvi ostaa sikaa säkissä:) Ja kannattaa kirjastostakin käydä katsomassa, sielläkin niitä pitäisi olla. Jos törmään omissa lehdissä sellaiseen kaavaan, laitan vaikka kommenttia sun blogiin.

  VastaaPoista
 9. Juu, se ois kiva! Täytyy tutustua noihin Ottobren sivuihin...kiitti.

  VastaaPoista