lauantai 21. maaliskuuta 2009

Auringon lämpöisiä säteitä ja pölyä...

Viikko on vierähtänyt vauhdilla. Takana on tämän kevään kiireisin työviikko, jota jo etukäteen stressailin. Mutta viikko meni oikein mukavasti ja ennenkuin huomasinkaan oli jo perjantai. Tänne en viikolla ehtinyt mitään kirjoitella, mutta olen kyllä aina sitten yöaikaan käynyt piipahtelemassa teidän muiden blogeissa. Tölkinhattuja olen viikolla lähinnä saanut aikaiseksi ja pari ylimääräistä tölkkeineen lähtee huuto.netiin jonkun muun iloksi.


Kirpparille olen sitten viime näkemän ehtinyt kaksikin kertaa. Ja aivan ihania löytöjä olen tehnyt. Vielä en niistä ehtinyt kuvia räpsiä, mutta tulossa on...


Kevät tekee lupaavasti tuloaan ja se nostaa mielialaa kummasti. Nuo ihanat Cath Kidston -henkiset kumisaappaat tarttuivat matkaani KappAhlista. Olen tähän asti käyttänyt mieheni kumisaappaita, monen villasukan kanssa, sillä ne ovat arvatenkin minulle aivan liian suuret. Nyt sain sitten vihdoinkin omat ihanat kumpparit! Kyllä noilla kelpaa nyt lähteä lasten kanssa hyppimään lätäköihin!

Niin ihanaa kuin kauan kaivattu auringonvalo onkin, tuo se myös tullessaan yhden huonon puolen näkyviin, pölyn... Meidän 3-vuotias Mio on muutaman päivän ajan hypellyt innoissaan ympäri asuntoa: "Äiti täälläkin lentää pölyä, en saa sitä kiinni!" "Sitä on nääääin paljon..." Olen aloittanut kevätsiivouksen monesta eri paikasta, eikä tulosta näy missään. Samalla keräilen laatikoihin tavaroita, jotka saavat lähteä kirppikselle. Sekään ei tahdo onnistua, kun lapset kaivelevat laatikoita ja salakuljettavat nuo lähtöpassit saaneet tavarat leikkeihinsä. Niinpä sitten meninkin viime viikolla kauppaan ja ostin Toivekoti & Puutarha -lehden. Kuppi teetä, keskittynyt katse lehden kuviin ihanista, siisteistä, valoisista kodeista ja johan hävisi ympäriltä kodin kaaos. Toki se sitten palasi, kun sain lehden selailtua loppuun. Mutta olipahan sellainen pieni irtiotto, suosittelen!

Mukavaa ja ennekaikkea aurinkoista viikonloppua toivotellen,
Ilona

9 kommenttia:

  1. Upeat kumpparit!!! Oliko minkä hintaiset??
    Todella syötävän ihanat!!!
    Mukavaa lauantaita!!!
    Anne

    VastaaPoista
  2. No moi! Taisi hinta olla 27,90 ja itsellä sattui olemaan vielä joku Clubilaisalennus-kuponki sattumalta mukana, niin hinnaksi jäi vaivaiset 20€! Tuossa ne ovat eteisessä silmänilona:)

    VastaaPoista
  3. Löysinpäs ihanan blogin ♥
    Ethän pahastu jos liitän blogisi suosikkilistaani, että löydän tänne toistekin?
    Aurinkoista sunnuntaita sinulle :o)

    VastaaPoista
  4. No tottakai saat liittää:) Kiva kun tulit vierailulle!

    VastaaPoista
  5. Hei Ilona!
    Minä haluaisin tilata sinulta tölkinhattuja, onnistuuko? Ne on niin ihania!<3
    Olen myös tehnyt kevät-siivousta ja asettelin Riihimäen/Karhulan/Ilves-tölkki kokoelmani keittiönkaapien päälle. Ne haluaisivat hatut, mutta niitä on kyllä montaa kokoa...
    Laitatko vaikka sähköpostia?
    (maau@luukku.com)

    VastaaPoista
  6. Kyllähän tuo onnistuu:) Laitoin meiliä!

    VastaaPoista
  7. Katselin noita saappaita myös. Ovat tosi nätit mutta ehkä hitusen liian romanttiset minulle.
    Ihaillen katson valmistamiasi juttuja. Niin kauniita ja harmonisia. Kaikki. =)

    VastaaPoista
  8. Vau, mikä ihanan blogin löysin täältä! Olet kyllä taitava ompelija, menee varmana kuin kuumille kiville huutiksessa! :)

    VastaaPoista
  9. Voi miten kauniita nuo purkkien "kannet" ovat. Oletpa tehnyt kauniita juttuja muutenkin.

    Ja nuo saappaat ovat kyllä niin suloiset!

    VastaaPoista